Komplett bilservice och reperation i Helsingborg

Utbildad och erfaren personal -

Med oss är din bil i trygga händer

Vi på Hultbergs Bilservice är diagnostiserar, felsöker, reparerar, servar och avhjälper problem gällande alla på marknaden förekommande bilmärken och modeller. Både bensin- såväl som dieselmotorer. Vi är en bilverkstad där du kan få hjälp med reparationer och underhåll av din bil. Vi tar an allt från mindre service som byta olja och oljefilter, till mer omfattande reparationer som att byta en motor eller en växellåda. Vi är givetvis också en bilverkstad där man har möjlighet att byta däck och vi har även ett däckhotell som du kan förvara dina däck på.  

Allt med hjälp av den senaste tekniken i samspel med välutbildad och erfaren personal.

 

Har du några frågor om vår bilverkstad och om vi kan reparera just din bil? Varmt välkommen att kontakta oss för att fråga.

Kontakta oss

Certifierad bilverkstad

Information angående Covid-19

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer för att säkra er och såväl vår säkerhet. Våra anställda och våra kunders hälsa är alltid högsta prioritet och vi arbetar aktivt med att säkra arbetsmiljön.

Vi hjälper dig med din bil! - Bilverkstad i Helsingborg

Bilglas byte/rep

Vindrutan är en viktig del av bilens konstruktion och alla säkerhetssystem som finns i moderna bilarn. Att ha en vindruta i bra skick är också direkt avgörande för hur bra förare ser när bilen körs. Vår samarbetspartner åtgärdar stenskott  och byter även ut vindrutor.

AC-service

För att bevara effektiviteten i och ge förutsättningar för en maximal livslängd för din AC-anläggning är det viktigt med  kontinuerlig service. När du servar din AC-anläggning hos oss är du garanterad ett system som fungerar korrekt.

Lånebil

Hos oss finns ett antal lånebilar till förfogande. Lämnar du in din bil över dagen för reparation eller service kan vi bistå med en lånebil så att du kan utföra dina ärenden som du har tänkt dig.

Plåt

Vi är en komplett bilskadeverkstad och våra plåtslagare har flera års erfarenhet av bilplåt, reparationer och montering av karosseridetaljer.

Lackverkstad

Hos oss utgör billackeringen ett viktigt led i vår ambition att leverera de bästa möjliga resultaten i alla aspekter av en bils utanpåverk. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och kan hantera hela processen med skadeanmälan, besiktning och kostnadskalkyl.

Service & Reparationer

Vi utför all service & reparationer på alla bilmärken. Stora som små.

Frågor & Svar

Här nedan listar vi de vanligaste frågorna vi får. 
Hör gärna av dig ifall du har andra frågor.