Om vår bilverkstad i Helsingborg

Snabb och problemfri hjälp med bilen

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.
När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna från Mekonomen och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.


Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer.

Varför ska du välja oss vid service och reperation

  • Prisgaranti Vår prisgaranti innebär att vi ger dig dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ – till ordinarie pris – hos en märkesbunden verkstad

  • Vid service ingår alltid 1 års vägassistans Hjälp vid tex punktering, bensinstopp eller motorhaveri

  • Alltid minst 3 års garanti på reservdelar från Mekonomen Plus en stämpel i serviceboken

  • Vi använder alltid originaldelar Reservdelarna är av samma eller bättre kvalitet

  • Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag

Tjänster & Priser

Kontakta oss

 Rundgången 10

254 52 Helsingborg

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Vi har lunchstängt 12:00 - 12:30.

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Hultbergs Bilservice aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Hultbergs Bilservice.